Raper Jay-Z a jeho manželka, spevácka hviezda Beyoncé, v piatok zverejnili očakávané fotografie svojej dcérky Blue Ivy Carter. Ide o súkromné rodinné zábery na mikroblogovacej a sociálnej sieti Tumblr.com.

"Pozývame vás, aby ste sa s nami podelili o našu radosť. Ďakujeme, že rešpektujete naše súkromie počas tohto nádherného obdobia nášho života," napísala dvojica vo vyhlásení. Hviezdny pár zverejnil päť fotografií, na ktorých je čiernovlasé dievčatko, pričom na dvoch z nich ho usmiati rodičia držia v náručí.

Dievčatko menom Blue Ivy prišlo na svet prirodzenou cestou 7. januára v newyorskej Lenox Hill Hospital. "Bol to ten najkrajší zážitok v našich životoch. Chceme sa poďakovať všetkým za ich modlitby, priania, lásku a podporu," uviedol vtedy najvplyvnejší pár hudobného priemyslu.

Čerstvý otec Jay-Z krátko po pôrode jeho manželky na internete zverejnil novú skladbu s názvom Glory, do ktorej svojím plačom prispela aj jeho novorodená dcéra. Raper v skladbe napríklad prezradil, že Blue Ivy splodili s Beyoncé v Paríži. Tridsaťročná speváčka a jej 42-ročný manžel sa zosobášili v roku 2008 a dievčatko je ich prvým dieťaťom.

Blue Ivy Carter

Beyoncé a Blue Ivy Carter

Jay-Z a Blue Ivy Carter

Blue Ivy Carter

Zdroj: SITA
Foto: Helloblueivycarter.tumblr.com

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Jay-Z