Barbadoská speváčka Rihanna musela zrušiť vystúpenie v Bostone, ktoré malo byť druhou zastávkou v rámci jej americkej časti Diamonds tour. Dôvodom je laryngitída, teda zápal hrtana. Iný problém má promotér koncertu Justina Biebera v portugalskom Lisabone - lístky na tínedžerského idola sa totiž nepredávajú tak, ako očakával.

"Je to tá najťažšia vec, s ktorou sa musím vyrovnať. Je mi ľúto, že vás musím sklamať," napísala Rihanna na sociálnej sieti Twitter po tom, ako konzultovala svoj zdravotný stav s lekármi. Tí jej nariadili odpočinok, a tak sa v nedeľu večer v štáte Massachusetts nemohla predviesť. Najbližšie by sa mala ukázať v utorok 12. marca v Baltimore. V rámci európskej časti svetového turné speváčka vystúpi aj vo Viedni, a to 9. júla. Koncert v rakúskej metropole je už takmer vypredaný.

Jedno vystúpenie zrušil v ostatných dňoch aj kanadský spevák Justin Bieber. Ide o koncert v portugalskej metropole Lisabon, ktorý mal absolvovať v utorok. Promotér tohto vystúpenia uviedol, že koncert je zrušený pre "nečakané okolnosti". Podľa denníka Público je za tým slabý predaj vstupeniek. Fanúšikovia v Lisabone ale o Bieberovu šou neprídu, spevák sa tam predstaví už dnes večer na prvom z dvoch naplánovaných koncertov.

Zrušený koncert v Lisabone pritom nie je pre 19-ročného speváka prvým problémom na aktuálnom turné. Vo štvrtok v noci ho hospitalizovali po tom, ako počas koncertu v londýnskej O2 Aréne skolaboval. Vystúpenie na 20 minút prerušil a v zákulisí mu dali kyslík, lebo mal problémy s dýchaním. Napriek zdravotným problémom koncert dokončil, no po ňom putoval do nemocnice. Pár dní predtým sa zase dostal do problémov po tom, čo koncerty Londýne a Nottinghame odštartoval s veľkým meškaním. Najbližšie pri Slovensku bude Bieber 30. marca, kedy vystúpi vo viedenskej Stadthalle. Lístky na tento koncert sa ešte predávajú po 60 eur.  

Zdroj: SITA
Foto: Matt Sayles + Joel Ryan /Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber, Rihanna