Po videoklipe Tanči dál, v ktorom víťaz prvého ročníka česko-slovenskej SuperStar vyzvŕtal svoju o 16 rokov staršiu partnerku Ivonu Selníkovú, sa tentokrát Martin Chodúr zahral na neverníka. V skladbe a klipe Unfaithful Man mu totiž sekunduje mladá, iba 17-ročná ostravská speváčka Elis.

Martin Chodúr sa naposledy pripomenul singlom Tanči dál, ktorého videoklip spracoval v mexickom štýle. Horúce chvíle so svojou skutočnou životnou partnerkou však v ďalšom klipe vymenil za odviazanú zábavu s podstatne mladšou kolegyňou. Pieseň s príznačným názvom Unfaithful Man (v preklade neverný muž) totiž nahral v spolupráci s talentovanou Eliškou "Elis" Mrázovou.

"Bol som postavený pred hotovú vec. Elis mi zavolala a oznámila, že píše duet a že by veľmi chcela, aby som si s ňou zaspieval. Ja som samozrejme vedel, kto Elis je, keďže ju môj kamarát učil angličtinu a vždy hovoril, že skvelo spieva. Keď sme začali na skladbe spolupracovať, bol som aj napriek tomu úprimne prekvapený, aká je talentovaná," pochválil mladú speváčku v rozhovore pre portál Ostravan.cz.

K hravej novinke zverejnila dvojica aj videoklip, v ktorom sa okrem klasických záberov objavujú aj animované sekvencie. "Uvítal som, že je videoklip animovaný, pretože kto nezažil natáčanie nepochopí, aká je to strašná otrava, keď musí účinkovať v celom klipe," uviedol spevák na margo videa, ktoré sa nakrúcalo v ostravskom QQ Studio. Autorkou animácií je Marta Kačorová.


Film o filme - ako sa natáčal Unfaithful Man?


Zdroj: Ostravan.cz, Nova.cz, archív Hudba.sk
Foto: Facebook.com/ElisMrazovaOfficial

Súvisiaci interpreti: Martin Chodúr