Prešovská skupina ElevenHill prichádza s novým hudobným videom k piesni Mother, ktorá pochádza z ich debutového albumu s eponymným názvom. Hudobníci vo videoklipe zdieľajú svoje najkrajšie spomienky na turné, ktoré absolvovali s IMT Smile.

Počas piatich letných víkendov minulého roka bola skupina ElevenHill súčasťou veľkého a úspešného projektu skupiny IMT Smile s názvom Amfiteáter Tour. Koncerty v najväčších slovenských amfiteátroch v Prešove, Martine, Banskej Bystrici, Východnej a Nitre kapela odohrala v úlohe predskokana a podľa slov členov kapely túto úlohu prijali s veľkou radosťou, ale aj s veľkým rešpektom. Celková návštevnosť Amfiteáter Tour bola naozaj impozantná - päť koncertov videlo spolu viac ako 30-tisíc ľudí.

Videoklip k piesni Mother zaznamenáva a dokumentuje spomienky ElevenHill na najkrajšie hudobné zážitky v ich doterajšej hudobnej kariére spojené práve s týmto turné. "Bola to pre nás najväčšia skúsenosť v našich hudobných životoch a bolo nám cťou byť súčasťou takéhoto veľkého projektu. Práve preto sme sa rozhodli, že tie naj momenty oficiálne zdokumentujeme. Prípravu videa má na svedomí gitarista IMT Smile Tomáš Slávik, ktorý sa podujal celé video natočiť a upraviť do finálnej podoby. Touto cestou sa mu chceme veľmi pekne poďakovať," uvádza kapela. 


Redakciu Hudba.sk informovala kapela ElevenHill. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Peter Ivan