Juraj Hnilica zverejnil akustickú verziu piesne s názvom Se skrývám acoustic. Pesnička pochádza zo staršej Jurajovej tvorby, a tak nie je úplnou novinkou. Nový je jej akustický aranžmán, ktorý sa Hnilica rozhodol nahrať a zverejniť k nedávnemu Dňu matiek.


"Cítil som, že táto pieseň si zaslúži nový šat, ktorý bude emotívnejší, a tak sme ju spoločne s klaviristom Milanom Hatalom spravili ešte raz akusticky. Túto pieseň som zložil pred pár rokmi, kedy som ju začal písať vtedy na podnet Lucky Bílej a inšpirácie, ktorú som od nej dostal. Dopísal som ju, keď mala moja mamina päťdesiatku a ja som jej ju chcel zaspievať na oslave," prezradil o pozadí skladby Juraj Hnilica.

"Moja mamina je pre mňa veľkou inšpiráciou, keďže v živote to vôbec nemala ľahké a prešla si veľkými životnými skúškami. Napriek tomu sa dokázala vždy o nás postarať a aj v obdobiach, kedy mala tri zamestnania súčasne, aby nás so sestrou uživila, nám dokázala okrem iného odovzdať dostatok seba a svojej lásky. Je to veľmi silná žena a vďaka nej som nadobudol veľkú motiváciu ísť si za tým, čo milujem a nevzdávať sa," dodal spevák.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol manažér speváka Jozef Dančík. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Juraj Hnilica