Čoraz obľúbenejšia kapela Sám Sebou vydáva nový singel s názvom Človek zabijak. Pieseň, v ktorej hosťuje spevák z populárnej nitrianskej kapely Zoči Voči Michal Žitňanský, sprevádza silný videoklip poskladaný zo záberov z vojnových konfliktov.

"Stále sme chceli urobiť pieseň na vojnovú tematiku. Feri (textár a manažér František Pavol, pozn. red.) vytvoril výborný text, ktorý jasne vystihuje to, čo sme chceli touto piesňou ľuďom povedať. Bohužiaľ vojny ľudstvo sprevádzajú už odjakživa a týmto singlom sme chceli vyjadriť, aký je pri nej človek úplne bezmocný. Text sme doplnili energickou hudbou, v ktorej môžeme počuť aj speváka Michala Žitňanského zo Zoči Voči, za čo mu veľmi ďakujeme, že toto pozvanie na spoluprácu prijal. Dúfame, že pieseň osloví veľa poslucháčov," hovorí spevák kapely Matúš Fifik.


Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a v súčasnosti ju tvorí štvorica Matúš Fifik, Róbert Faith, Marek Fifik a František Pavol. Aktuálne pracuje na svojom treťom radovom albume, ktorý nahráva pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha v Randal Records.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Matúš Fifik.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči