Spoločný duet slovenskej speváčky Anity Soul a Češky Moniky Bagárovej s názvom 'Ľudia' je podľa interpretiek o tom, ako žijeme a ako sa správame. "Otvorene v nej spievame, že celý svet je o sexe, drogách a alkohole," hovorí Anita Soul.

"Skladbu Ľudia napísal Eugen Vizváry. Hneď, ako mi pustil prvú demonahrávku, tak som si povedala, že toto bude náš duet. Poslali sme ho Monike a ona bola tiež nadšená," opísala vznik piesne Anita Soul. O text skladby sa postarala Saša Okálová a rapper Rišo zo skupiny Žužuleta. "Saša s Rišom napísali skutočne krásny text. Prostredníctvom neho vyzývame ľudí, aby objavili v sebe dobro a lásku, aby ju rozdávali a nenechávali si ju len pre seba," doplnila Monika Bagárová.

Speváčky plánujú ku skladbe nakrútiť aj videoklip, no s realizáciou musia počkať, kým sa Bagárová vráti z New Yorku. "Pozrieť sa do New Yorku bolo vždy mojím snom. Chcem spojiť príjemné s užitočným, spoznať skvelé mesto, zdokonaliť si angličtinu a zároveň aj zapracovať na speve," neskrývala radosť z výletu Bagárová.

Anita Soul feat. Monika Bagárová - Ľudia

Anita Soul okrem účinkovania v muzikáloch Cigáni idú do neba alebo Hamlet zažiarila v televíznych projektoch Bailando a Hit storočia. V roku 2009 nahrala prvý sólový eponymný album. Monika Bagárová sa do povedomia dostala najmä účinkovaním v súťaži Česko Slovenská SuperStar. Neskôr nahrala duet s Robom Opatovským i Benom Cristovaom a v roku 2011 vydala album Shining.

Zdroj: SITA
Fotografie poskytla Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House

Súvisiaci interpreti: Anita Soul, Monika Bagárová