Smola a Hrušky pred časom v spolupráci s hudobným portálom Hudba.sk a nahrávacím štúdiom V3 sound avizovali súťaž o najlepší remix letného hitu Honey Honey, ktorá je určená pre kohokoľvek, kto sa zaoberá hudbou a jej tvorbou v PC alebo naživo.

"Na niektorých remixoch sa ešte stále pracuje, ale nemohli sme čakať donekonečna. Myslím si, že sme vybrali tie najzaujímavejšie, aj keď škoda, že avizovaný remix od Davida Guettu nakoniec nebude. Mal veľa práce, ale veď on ešte zavolá," smeje sa frontman kapely Spoko Kramár. Z trinástich remixov vybrala skupina tri finálové, ktoré si môžu fanúšikovia vypočuť a svojím pozretím na portáli YouTube zahlasovať za ten, ktorý sa im páči najviac.

Víťazný remix získa hlavnú cenu, ktorou je jeden deň v profesionálnom analógovo-digitálnom štúdiu V3 sound, kde nahráva kapela Smola a Hrušky a kde vznikol aj ich nový album Palec hore. Okrem toho sa objaví aj na vybraných kompiláciách.

Oficiálny videoklip k letnému hitu Honey Honey dosiahol hranicu 200 000 pozretí na portáli YouTube a teší sa výbornému ohlasu na koncertoch. Viac o kapele Smola a Hrušky nájdete na ich TV kanáli a taktiež na ich oficiálnej fanpage.

Súťažné remixy

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey (Samplefox Remix)

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey (Nativ remix)

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey (DJ Yanchi Remix)

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Hlavatý, manažér kapely Smola a Hrušky.

Foto: Oliver Ondráš - archív Smola a Hrušky

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky