Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorú v júli hospitalizovali po predávkovaní drogami, zrušila jesennú časť svetového turné, aby sa mohla sústrediť na svoje zotavenie.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku sa mala v septembri predstaviť v Mexiku a v novembri v šiestich mestách Južnej Ameriky, vo štvrtok však prostredníctvom produkčnej spoločnosti oznámila, že sa tak nestane. "Demi Lovato, bohužiaľ, ruší ohlásené termíny Tell Me You Love Me Tour v Južnej Amerike, aby sa mohla sústrediť na svoje zotavenie," uviedli v spoločnom vyhlásení Live Nation a Lotus Productions.

Lovato minulý víkend prepustili z losangeleského zdravotníckeho centra Cedars-Sinai a hneď po tom ju súkromným lietadlom odviezli na odvykacie liečenie, kde by mala údajne stráviť minimálne 30 dní. Hospitalizovali ju 24. júla. Mladá interpretka už bola v roku 2010 na liečení v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami. Roky pritom otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami, čím sa stala vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom.

Precítajte si aj: Budem ďalej bojovať, napísala Demi Lovato v prvom príspevku po predávkovaní


Zdroj: SITA (people.com)
Foto: Facebook.com/demilovato

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato