Je tu ďalšia dávka strhujúceho rytmu a energie zo slovensko-kubánskej dielne. Peter Pann a Eusebio predstavujú nový singel Virus aj s videoklipom so sexy tanečníčkami. Podľa Petra Panna má skladba tendenciu sa dosťať poslucháčovi pod kožu.

Známy slovenský producent Peter Pann a kubánsky spevák Eusebio žijúci na Slovensku, pravidelne zásobujú našu hudobnú scénu skladbami, z ktorých srší exotika, pohodová emócia a nefalšovaný temperament. V minulom roku zhrnuli všetky spoločné hudobné počiny do albumu La Farándula, a vyzerá to tak, že studňa ich vzájomnej inšpirácie nevyschla ani toho roku.

Na svoj producentský album Progress zaradil Peter Pann hneď trojicu songov s kubánskym spevákom. K dvom z nich natočili aj videoklipy. Po progresívne aranžovanom songu Hasta Maňana, ktorého klip vyšiel zjari, sa v horúcom lete dostal na rad poriadne chytľavý song Virus. "Už dlhšie si idem hudbu, ktorá sa produkuje v Afrike, preto som chcel na album, ktorý som poňal multižánrovo, zaradiť aj song s afro-reggaetonovým beatom,", uvádza Peter Pann.


Letné vibrácie

"Peter mi poslal hudbu, ktorá sa mi dostala pod kožu ako taký vírus. Bez ďalšieho rozmýšľania som ju tak pomenoval a začal písať text s veľmi jasnou predstavou o klipe, ktorý sme zverili do rúk režiséra Adriana Kutného. O kameru a strih sa postaral Tomáš Jurčovič. Choreo a tanečné scény mala pod taktovkou Aron Mitu, " dopĺňa Eusebio.

Letné vibácie songu sú citeľné. Klipu však dodali príbeh s akčným entrée, v ktorom sa Peter Pann predstaví ako vývojár biochemického materiálu a Eusebio ako votrelec – šíriteľ. "Ale nebojte sa," odkazujú zhodne fanúšikom. "Náš vírus negatívne vedľajšie účinky nevyvoláva, takže si s kľudom vypočujte song, pozrite klip a šírte nákazu ďalej." 


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Lucia Mišíková. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: EUSEBIO, Peter Pann