Producent David Guetta oznámil vydanie nového albumu. Platňa Listen vyjde 24. novembra a predznamenáva ju aktuálny singel Dangerous. Album Listen bude šiestym štúdiovým počinom populárneho hudobníka a nasleduje po trojplatinovej nahrávke Nothing But The Beat z roku 2011, ktorá bola ocenená aj soškou Grammy.

Oficiálna tlačová správa o albume neuvádza mená hostí, ale vo víkendovom rozhovore pre rádio SiriusXM francúzsky muzikant spomenul hneď niekoľko kolegov, s ktorými sa zišiel v štúdiu. Či sa ale speváčky Emeli Sandé, Madonna, Lady Gaga alebo legendárny David Bowie na albume objavia, zatiaľ nie je oficiálne potvrdené. Medzi ďalšími, doteraz oficiálne nepotvrdenými menami hostí sa objavujú aj John Legend, Sia, Nico & Vinz, Afrojack, Nataila Kills, Vassy, Skylar Grey, Avicii či Nicky Romero.

Novinku David Guetta avizuje skladbou Dangerous, v ktorej opäť hosťuje americký spevák Sam Martin. Ich predchádzajúcou spoluprácou bol singel Lovers On The Sun, ktorý sa stal Guettovým siedmym číslom 1 v britskej hitparáde a dobyl aj vrchol rebríčkov vo Francúzsku, Nemecku, Rakúsku alebo Fínsku. 


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová.

Súvisiaci interpreti: David Guetta