Sebaistá - tak znie preklad názvu nielen nadchádzajúcej novej štúdiovky Demi Lovato, ale aj jej aktuálneho singla. Confident má deklarovať to, že sa po všetkých problémoch v minulosti už nebojí byť sama sebou. Vyzerá to tak i v novom videoklipe, kde sa neváha ani pobiť s herečkou Michelle Rodriguez.

Po letnej party hymne Cool for the Summer prináša speváčka Demi Lovato ódu na svoj vlastný prerod. Bývalá Disney hviezdička totiž kedysi trpela nízkym sebavedomím z čoho ďalej vyplývali jej poruchy stravovania sa v podobe bulímie až napokon sa nevyhla ani sebapoškodzovaniu. V novinke Confident z dielne producentov Max Martin (The Weeknd, Taylor Swift), Savan Kotecha (One Direction, Ellie Goulding) a Ilya Salmanzadeh (Ariana Grande, Ella Eyre) vyhlasuje, že sa "držala na reťaziach", ale teraz prišiel čas ich zhodiť.

Demi Lovato ako beštia

Klip k piesni vyzerá ako menší film. Divák vidí policajné komando na čele so šéfom akejsi kriminálnej organizácie ponúkať väzenkyni Demi Lovato dohodu o prepustení. Tá má však háčik, na oplátku musí zabiť Michelle Rodriguez. Herečka známa z filmov Resident Evil, Fast & Furious alebo Machete sa len tak ľahko nepoddá a dve známe tváre "si to rozdávajú" v súboji.

Napriek zjavne lineárnemu deju, nastane vo videu zvrat s prekvapivým koncom. Práve vďaka dramatickému oblúku získava video náskok oproti Bad Blood od Taylor Swift. S tým totiž v komentároch porovnávajú hudobnú snímku Roberta Rodrigueza najmä kritici v internetových diskusiach. Prehliadka celebrít na pozadí konfliku Taylor Swift - Katy Perry (ktorú zosobnila Selena Gomez) má podľa nich niekoľko spoločných bodov s príbehom vražednej zbrane Lovato. Medzi inými sú to aj nerealisticky nafingované bitky, veľa zbraní a čiernej.


Demi Lovato ako nežná duša 

O tom, že vokálne kvality 23-ročnej speváčky sú viac ako na vysokej úrovni, snáď už netreba nikoho presviedčať. Veď napokon, spravila tak sama, keď zverejnila svoju cover verziu hitu o právach gejov Take Me To Church od Hoziera. Teraz nastavila latku ešte vyššie, keď sa s fanúšikmi na Twitteri podelila o živé prevedenie srdcervúcej balady Stone Cold z prichádzajúceho CD.



Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato