Už len tri dni zostávajú do koncertu jednej zo zásadných kapiel britského punk rocku. The Adicts sa do nášho hlavného mesta vrátia po štyroch rokoch, v nedeľu 14. októbra zahrajú vo vynovenom Majestic Music Clube.

Králi punkového kabaretu prídu slovenským fanúšikom predstaviť minuloročný album And It Was So!, s ktorým je spojená ich nová veľkolepá koncertná šou. Konfety, balóny, lopty či karty a veľká pódiová inštalácia, na to všetko sa môžete tešiť už tento víkend v MMC-čku. Hlavne sa však môžete na vlastné oči a uši presvedčiť, že The Adicts ani po vyše 40 rokoch na scéne stále nestratili nič zo svojej energie a punkovej drzosti.


Fanúšikov určite poteší, že kapela sa novým albumom vracia ku koreňom čistého punk rocku a k roku 1975, kedy to celé začalo. Členovia pri tvorbe albumu podľa vlastných slov nepociťovali žiadny tlak a písali úplne slobodne. Okrem kritiky médií a politiky rozprávajú aj príbehy a každý si na nahrávke môže nájsť to svoje. Samozrejme, okrem noviniek môžete čakať aj najväčšie koncertné hity ako Viva La Revolution alebo Joker In The Pack

Ako predkapela sa predstaví domáca kapela Bratislavské Dievčatá, ktorú pravdepodobne rovnako ako The Adicts miestnemu punkovému publiku predstavovať netreba. Fungujú síce iba od roku 2016, no zostava v zložení Mikko (bicie), Lump Čupe (gitara, spev) a Roman K. (gitara, spev) hovorí sama za seba. Bude to poctivý '75-'77 punk rock!

Všetko podstatné o koncerte nájdete na Facebook evente.


Redakciu Hudba.sk informoval za organizátorov Michal Goňa. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Adicts