Sny slovenských fanúšikov skupiny Red Hot Chili Peppers sa stanú skutočnosťou! V nedeľu 12. júna 2022 sa táto hudobná legenda a jedna z najlepších koncertných kapiel na svete prvýkrát predstaví v Bratislave. Vstupenky budú už čoskoro v predaji v sieti Predpredaj.sk. Zaregistrujte sa a buďte medzi prvými, ktorí sa k nim dostanú.

RED HOT CHILI PEPPERS na Slovensku nikdy nehrali a je až neuveriteľné, že sa to konečne podarilo práve počas pandémie. Netreba vypisovať, aké úspechy má táto americká legenda za sebou, každý predsa vie, že ide o jednu z najlepších a najvplyvnejších kapiel posledných štyroch dekád. Na novom futbalovom štadióne Tehelné pole zahrá 12. júna 2022 v tradičnom zložení aj s gitaristom Johnom Frusciantem, ktorý sa do zostavy vrátil po viac ako desiatich rokoch.

Dejiskom koncertu bude niekoľkodňové hudobné podujatie s názvom LOVESTREAM FESTIVAL. Ide o úplne nový festival, ktorý spojí tie najlepšie domáce kapely a svetové mená. Preto sa už teraz môžete tešiť na ďalšie svetové chuťovky.

Vstupenky na koncert RHCP nájdete už čoskoro v sieti Predpredaj.sk. Sledujte jej Facebook a Instagram a majte vždy čerstvé informácie o koncerte. Predaj vstupeniek začne už o pár dní, 15. novembra.

Chcete mať lístky medzi prvými? Zaregistrujte sa už dnes na Predpredaj.sk cez formulár na tomto linku a v deň spustenia predaja dostanete exkluzívny prístup k vstupenkám s možnosťou vybrať si tie najlepšie miesta.

Red Hot Chili Peppers mieria prvýkrát na Slovensko Zdroj: PR

Nový album a nová energia

Členovia kapely Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith a John Frusciante využili obdobie pandémie naplno a venovali sa tvorbe nového albumu, ktorého vydanie je naplánované na 6. mája 2022. Slovensko tak bude medzi prvými krajinami na svete, v ktorých si fanúšikovia budú môcť vychutnať čerstvé novinky naživo. Ide už o dvanástu štúdiovku RHCP a kapela na nej spolupracovala s nemenej legendárnym producentom Rickom Rubinom. 

"RHCP nikdy neboli viac nadšení a vzrušení ako v prípade tohto pripravovaného turné. Nezaujíma ich uspokojenie sa s minulými poctami, oceneniami či komerčným úspechom. Toto je misia a ich cieľom je prebudiť tých najmocnejších duchov a vydať zo seba všetko, čo v nich je," píše sa v oficiálnom stanovisku k pripravovanej koncertnej šnúre.

Upozornenie: Nakupujte vstupenky len u overených ticketingových spoločností a nemôže sa vám stať, že cenu lístka preplatíte niekoľkonásobne. Predpredaj.sk je zárukou pravosti vstupeniek a oficiálnych cien. Na Predpredaj.sk nakúpite vždy len originálne vstupenky na podujatia.


Zdroj: Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)
Foto: Clara Balzary

Súvisiaci interpreti: Red Hot Chili Peppers