Barbadoská speváčka Rihanna sa v novom videoklipe vyzliekla donaha. Video k piesni Stay, ktorú naspievala s jej spoluautorom Mikkym Ekkom, existuje v dvoch verziách, pričom jedna z nich je nakrútená na jeden záber. 24-ročná hviezda v ňom leží vo vani a spieva o tom, ako by chcela, aby pri nej zostal muž, s ktorým sa rozišla.

Videoklip napriek intímnym záberom nepôsobí vulgárne a jediné, čo v ňom Rihanna ukáže, sú tetovania a emócie z nešťastnej lásky. Režisérkou videa je britská filmárka Sophie Muller, ktorá v minulosti nakrútila videá pre Eurythmics, Sade, Pink, Miku, Sinéad O'Connor, Björk, The Cure, Shakiru, Blur, Manic Street Preachers, Kings of Leon, Beyoncé, The Killers, Lily Allen, Coldplay aj Radiohead. Medzi jej ostatné diela patria videoklipy ku skladbám Girl on Fire od Alicie Keys alebo Settle Down od No Doubt.

Pozrite si text balady Stay

(Pôvodnú nepostrihanú verziu videoklipu si môžete pozrieť TU)

Skladba Stay je druhým singlom zo speváčkinho ostatného albumu Unapologetic (recenzia). Rihanna ju zaspievala aj na nedeľňajšom udeľovaní cien Grammy v Los Angeles, na ktorom sa k nej pridal spomenutý Mikky Ekko.


Zdroj: SITA (Billboard.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rihanna