Skupine IMT Smile sa počas letnej šnúry podarilo zaplniť už štyri amfiteátre. Zatiaľ posledný koncert sa konal minulý víkend vo Východnej, kde sa stretli fanúšikovia z rôznych kútov Slovenska. Úplne posledná šanca zažiť úspešné turné prešovskej stálice a jej hostí pod holým nebom bude už túto sobotu v meste pod Zoborom.

Vo Východnej zažili IMT Smile jeden zo svojich najlepších koncertov. Už v úvode večera, keď vystúpili predkapely ElevenHill a Štefan Štec s Ľudovou hudbou Hornád bolo jasné, že tento koncert bude výnimočný. Slávnym amfiteátrom v lone slovenských hôr sa niesli zaľúbené slaďáky aj rytmickejšie skladby, ktoré všetkých dostali do varu. Aj keď nebolo najteplejšie, zúčastnení sa zohrievali tancom a pri srdci ich hriali aj spomienky, ktoré sa im vynárali s každou ďalšou piesňou.

"Koncert vo Východnej bol neskutočný! Tá radosť našich fanúšikov, keď sme prišli na pódium, ako tlieskali, s akým úsmevom nás vítali... Spočiatku som cítil rešpekt pred takým veľkým publikom. No hneď ako sme dospievali prvú pesničku, v srdci sa mi rozliala obrovská radosť a všetok stres bol preč. Veľmi sme si to užili!“ vyznal sa zo svojich pocitov Ivan Tásler a dodal: "Vo Východnej sme síce vystupovali prvýkrát, ale po tomto zážitku si to s kapelou veľmi radi zopakujeme znovu! Ľudia nám tlieskali ešte dlho po koncerte. Bolo vidieť, že sa dobre zabávali."

Prečítajte si: Koncert roka v Prešove: IMT Smile si doma zahrali pred rekordným publikom

IMT Smile vo Východnej, 7.7.2018 Zdroj: Peter Ivan

Chýry o predchádzajúcich koncertoch IMT Smile Amfiteáter tour spôsobili medzi fanúšikmi doslova ošiaľ. Tým, že je sobotný koncert v nitrianskom amfiteátri posledným z pätice koncertov, všetci, ktorí si zatiaľ tento program nestihli pozrieť, sa chystajú no Nitry. Okrem ElevenHill a Štefana Šteca sa fanúšikovia môžu tešiť aj na ďalších hostí. Vo Východnej boli hosťami IMT Smile Kandráčovci a zaspievali si spolu niekoľko piesní. Na jednom veľkom pódiu si takto všetci spolu zahrali po prvýkrát. Keďže zožali obrovský úspech, Ondrej Kandráč neváhal a prisľúbil účasť aj na nitrianskom koncerte.

Veľkým prekvapením pre všetkých bude ďalší hosť, ktorého totožnosť si IMT Smile stále nechávajú pre seba. Je to človek, ktorý je kapele blízky, ale jeho vystúpenie by ste na pódiu určite nečakali. Ivan Tásler prezradil len toľko, že hrá veľmi dobre na gitaru. Peter Bič by veľkým prekvapením nebol, takže náš tip je, že by to mohol byť Peter Nagy. Tipnete si aj vy?

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Ľuba Svatá z vydavateľstva Universal Music. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach kapely imtsmile.com a www.facebook.com/imtsmileofficial.

Foto: Peter Ivan

Súvisiaci interpreti: IMT Smile