Multižánrová formácia N.O.H.A. (Noise Of Human Art) aj tento rok zavíta do Bratislavy. Po vlaňajšom "comebackovom" koncerte v KC Dunaj sa tentoraz ukáže v priestrannejšom Majestic Music Clube (MMC), ktorý už v minulosti párkrát zaplnila. Skvelou správou je dátum koncertu - piatok 9. novembra, takže väčšina fanúšikov nemusí myslieť na ranné vstávanie do práce.

Úvodná séria vstupeniek na koncert je už v predaji v sieti Predpredaj.sk za 16 eur. Ďalšia séria lístkov bude za 19 eur a na mieste si na vstup bude treba pripraviť 23 eur.

Kapela N.O.H.A. je špecifická svojským mixom drum&bassu, world music, dubstepu a energiou nabitých groovov. Hity ako Di Nero, Wanna Play, Dive In Your Life a hlavne Tu Café, ktorá má na Youtube takmer 10 miliónov vypočutí, vyniesli formáciu na pódiá veľkých európskych festivalov vrátane Exitu, Pohody či Colours of Ostrava.


Zakladajúci členovia N.O.H.A., kapelník Philip "Noha" Šebánek a MC Chevy (Chevalier Hadley), sa od samého počiatku existencie kapely sústredili na to, aby mali okolo seba inšpiratívnych, kreatívnych a endorfínmi prekypujúcich muzikantov.

Aj preto
od septembra 2013 fungujú s čerstvou krvou - americkou speváčkou Kaiou Brown, ktorá svojím osobitným prejavom dodáva vystúpeniam skupiny novú hudobnú i vizuálnu dimenziu. Svoj podpis zanechala aj na ostanej štúdiovke Process of Living (2017) vydanej na anglicko-nemeckej značke  Unique Records.

Aktuálna zostava skupiny N.O.H.A.: MC Chevalier Hadley (New York, USA), Kaia Brown (Washington, D.C., USA), Philip Noha (Praha, ČR), Thom Herian (Praha, ČR), Jatrabass (ČR), Felipe Machado (Rio Grande, BRA) a Guido Lahrmann (DE).

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Facebook event


Ďalšie plánované koncerty Gentle Groove Production: 

13. 9. - Jazzanova Live, MMC, Bratislava - vstupenky // FB event

11. 10. - Son Lux, MMC, Bratislava - vstupenky // FB event

13. 12. - My Baby, MMC, Bratislava - vstupenky // FB event
Informácie a fotografie za agentúru Gentle Groove Production poskytol PR manažér Ján Papač. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: N.O.H.A.