Americká rocková skupina Thirty Seconds To Mars, ktorej singel Rescue Me aktuálne znie i slovenským rádiovým éterom, sa koncom leta po druhýkrát predstaví na Slovensku. Počas koncertu v Bratislave sa niekoľkí fanúšikovia osobne stretnú s Jaredom a Shannonom Letom. Šancu na stretnutie so slávnymi rockermi má každý návštevník podujatia.

Kapela Thirty Seconds To Mars ovenčená mnohými hudobnými oceneniami aktuálne v rámci svojho Monolith Tour koncertuje na domácej pôde za "veľkou mlákou". Počas júla postupne odohrá koncerty vo viacerých mestách Severnej Ameriky a v auguste sa rockeri na čele s charizmatickým spevákom a hercom Jaredom Letom presúvajú na územie Európy. 

Počas prebiehajúceho turné svet obletela informácia o personálnych zmenách v zostave skupiny. Hudobné trio opustil Tomo Miličević a kapela funguje ďalej už len ako duo, v ktorom frontmana dopĺňa jeho brat, bubeník Shannon Leto. Na koncertoch sú spolu s nimi aj dvaja koncertní spoluhráči, väčšinu času sú však mimo žiar reflektorov a dohľadu divákov. Na Slovensku sa predstavia už 31. augusta na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Thirty Seconds to Mars na koncerte zahrajú svoje najznámejšie hity, ktorými si získali srdcia fanúšikov po celom svete, no okrem nich u nás prvýkrát zaznejú aj novinky z najnovšieho albumu America. Nedávno muzikanti svetu ponúkli nový videoklip k skladbe Rescue Me, ktorá sa chytila i v tuzemských rádiách.


Meet & Greet: šanca na osobné stretnutie

Jared a Shannon sa z úspechu singla a veľkej fanúšikovskej základne na Slovensku tešia, preto si v rámci svojho bratislavského vystúpenia nájdu pred koncertom čas aj na stretnutie s fanúšikmi. Súťaž o tzv. Meet & Greet prebieha na facebookovej stránke usporiadateľskej agentúry Vivien do 22. júla.

"Veľmi sa tešíme, že chalani z Thirty Seconds To Mars prejavili záujem o fanúšikov na Slovensku. V priebehu niekoľkých týždňov budú ďalšie súťaže prebiehať v slovenských rádiách, ktoré do svojich rotácií nasadili ich najnovší hit Rescue Me. Informácie o ďalších možnostiach, ako získať vysnívané stretnutie, ohlásime čoskoro," vyjadrila sa Janka Marczellová, PR manažérka agentúry Vivien.

Súťaž o 2x2 vstupenky: Ak lístok ešte nemáte a chceli by ste zažiť bratislavský koncert Thirty Seconds to Mars bez stretnutia s jeho členmi (na to je potrebná fotografia so vstupenkou), môžete skúsiť šťastie v súťaži na Facebook stránke Hudba.sk. Tá potrvá do utorka 17. júla a dvaja z našich čitateľov v nej vyhrajú po dva voľné vstupy na koncert.

Thirty Seconds to Mars mieria do Bratislavy Zdroj: PR / Vivien

Zdroj: PR článok agentúry Vivien (Hudba.sk edit)
Foto: Facebook.com/thirtysecondstomars