Po premiérovej klubovej noci, ktorú Rádio_FM úspešne odštartovalo v júni, pokračuje v tejto hudobnej aktivite aj v septembri. Už tento piatok 14. septembra odznie počas Rádio_FM Night v bratislavskom KC Dunaj kvalitný hudobný program.

O dobrú zábavu sa postará moderátor a dídžej Mizzi - hudobný pseudonym známeho herca Mariána Mitaša - ktorého poslucháči dobre poznajú z denného vysielania Rádia_FM. S Rádiom_FM je spätý už dlhé roky, už v roku 2006 rozbiehal podobný koncept klubových akcií pod názvom Night_FM. 

Po ňom odohrá svoj koncert indie-rocková kapela Talkshow z Prievidze a Bratislavy. Od vydania svojho druhého albumu Kunst sa objavila na najväčších festivaloch na Slovensku, v Čechách a Rakúsku. V máji vydala svoju prvú po slovensky spievanú nahrávku More času.



Bulp je názov kapely, ale aj alter ego jej lídra, mladého producenta elektronickej hudby Sama Štefanca. Držiteľ niekoľkých ocenení Radio_Head Awards sa tentokrát predstaví ako dídžej. Vo svojich setoch dynamicky prepája rôzne subžánre techna. Do tanca zahrá aj Whithe - producent melancholicko-ambientných future garage a techno trackov. Okrem vlastných skladieb produkuje aj remixy známych i undergroundových interpretov. Na jar budúceho roka ho čaká už jeho tretie turné.

"Rádio_FM Night je presne ten typ akcie, ktorá spája príjemné s užitočným. Tancovačku s dobrým lineupom a priamy kontakt s našimi poslucháčmi, ktorý je pre nás veľmi dôležitý," hovorí šéfdramaturgička Rádia_FM Janka Imrichová.

Redakciu Hudba.sk informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Talkshow