Česká skupina sa už budúci týždeň predstaví bratislavskému publiku s výnimočným programom pod názvom Proměny. Spolu s Čechomorom predvedie vystúpi aj 30-členné hudobné teleso Smíchovská komorná filharmónia.

"Do Bratislavy sa vždy veľmi tešíme, najmä na skvelú atmosféru," hovorí Karel Holas, huslista a spevák Čechomoru. Spoločne s filharmóniou divákom na koncerte pripomenú aj 10. výročie kultového filmu Rok Ďábla.

"Koncerty s komornou filharmóniou majú pre nás svoje neopakovateľné čaro a určite si ich všetci poriadne užijeme. V Bratislave nehráme po prvýkrát, takže sa tešíme na našich stálych fanúšikov, ale samozrejme aj na tých, ktorí prídu na Čechomor prvýkrát," pokračuje Holas.

Na koncerte v Bratislave, ktorý sa bude konať v Aegon Aréne NTC už 18. októbra, zahrá skupina okrem všetkých svojich hitov aj skladby z posledného albumu Místečko. Ako jeden z hostí okrem komornej filharmónie vystúpi aj speváčka Iva Marešová.

Vstupenky na koncert:  Predpredaj.sk

Čechomor - Proměny

Čechomor na svojich koncertoch propaguje aj činnosť občianskeho združenia Pomocné tlapky. "Toto združenie sa už od roku 2001 zaoberá chovom, predvýchovou a výcvikom asistenčných psov. Vycvičených psov potom zadarmo odovzdá do užívania telesne postihnutým. Na tomto projekte sa podieľame už niekoľko rokov," dodáva Petr Tolar, výkonný producent agentúry Czechomor Agency. 

Čechomor - Místečko

Informácie pre redakciu poskytla PR manažérka Lenka Slaná.

Foto: Cechomor.cz

Súvisiaci interpreti: Čechomor