Barbadoská speváčka Rihanna prostredníctvom svojho konta na Twitteri prezradila, že jej nový album sa bude volať Unapologetic. Okrem názvu speváčka predstavila aj obal nahrávky, na ktorom pózuje hore bez. Kampaň albumu je tento rok bohatšia aj o "ideálne načasované" správy o jej návrate k Chrisovi Brownovi.

Ako naznačuje názov* siedmeho albumu, barbadoská hviezda sa na ňom nebude svetu ospravedlňovať za kontrovezné správanie vo svojom súkromnom živote, za ktoré ju mnohí kritizujú. Už od začiatku októbra sa hovorí o tom, že sa vrátila k Chrisovi Brownovi a včera sa dokonca objavili správy, v ktorých nemenovaný zdroj z okolia speváčky tvrdil, že sa chcú vziať. Len ťažko si predstaviť lepšie promo k novému albumu. (*Unapologetic je prívlastok človeka, ktorý sa neospravedlňuje)

Správy o obnovení vzťahu, ktorý sa skončil jedným z najväčších škandálov v dejinách pop music, len umocňujú silný marketing speváčky, ktorá od incidentu v roku 2009 vydáva albumy každý rok (presnejšie každý november), no napriek tomu ide vždy o jeden z najočakávanejších albumov jesene.

Obal s vyzlečenou speváčkou je tak už len čerešničkou na torte. Rihanna na ňom pózuje hore bez, pričom jej telo je popísané rôznymi čiernymi a bielymi nápismi vrátane názvu albumu, ktorý jej zahaľuje hruď. V plnej kráse však ukázala tetovanie egyptskej bohyne Isis, ktoré si dala spraviť po úmrtí babičky.

Album Unapologetic sa dostane do predaja 19. novembra, pričom prvým singlom sa stala skladba Diamonds, ktorá je momentálne na 18. priečke rebríčka Billboard Hot 100. Fanúšikovia aj médiá špekulujú, že text piesne je práve o Brownovi. Tracklist albumu zatiaľ nie je známy, nemali by však chýbať spolupráce s Davidom Guettom či Ne-Yom. Albumu je venovaná stránka Rihanna7.com, na ktorej by sa mali fanúšikovia čoskoro dozvedieť ďalšie podrobnosti. V marci speváčka vyrazí na svetové turné s názvom Diamonds World Tour 2013, ktoré odštartuje v USA a v Kanade.

Rihanna - Diamonds

Text: Hudba.sk / SITA
Foto: Def Jam

Súvisiaci interpreti: Rihanna