Mladá slovenská kapela Sám Sebou už na budúci týždeň vyrazí za svojimi fanúšikmi v rámci turné k nedávno vydanému albumu LOVE. Ešte predtým však stihla zverejniť svoj nový videoklip k piesni Vďaka vám, ktorou hudobníci nadväzujú na úspešný letný videosingel Milovania na pláži s hosťujúcou speváčkou Emily.

"Album LOVE má skvelú odozvu, z čoho sa veľmi tešíme. Rozhodli sme sa, že ešte zopár piesní z neho dostane aj vizuálnu podobu a tentokrát sme vybrali singel Vďaka vám," hovorí spevák kapely Matúš Fifik. Vo videoklipe môžu fanúšikovia vidieť archívne fotografie a videá členov kapely, ktorí sa poznajú už od detstva, prepojené so zábermi z tohtoročného koncertu na Kobuľa feste.

A komu vlastne Sám Sebou v pesničke ďakujú? "Už dlhšie som mal v hlave myšlienku urobiť pieseň, ktorú by som venoval svojim rodičom. Bez nich by sme neboli tam, kde sme, a preto som sa im chcel takouto formou poďakovať. Priznám sa, keď som videl videoklip, mal som po celom tele zimomriavky. Ide z neho obrovská sila a emócia. Veď nech posúdia diváci sami," dodáva Fifik.


Kapela už budúci piatok 20. októbra vyrazí na LOVE tour 2017, v ktorého setliste samozrejme nebude chýbať ani táto novinka. Mladí hudobníci sa rozhodli pre zaujímavý krok: vstupné na celé turné je dobrovoľné.

"Chcel by som pozvať všetkých priaznivcov slovenskej populárnej hudby na LOVE tour 2017. Vstupné na koncerty je dobrovoľné, ktovie či vôbec niekedy ešte urobíme takýto krok pre fanúšikov, takže príďte. Bude to veľkolepé a nič vás to nebude stáť. Samozrejme, budeme radi za každého, kto sa rozhodne prispieť a podporiť nás," uzavrel Matúš Fifik.

Sám Sebou - LOVE tour 2017:

20. 10. - Hôrka, Kultúrny dom
21. 10. - Žilina, Smerr music bar
22. 10. - Levoča, Divadlo
27. 10. - Strážske, Kinosála
28. 10. - Poprad, Rock fabric
29. 10. - Vyšné Ružbachy, Kultúrny dom
5. 11. - Štrba, Kultúrny dom
17. 11. - Nitra, Music a Cafe
18. 11. - Smižany, Kultúrny dom
19. 11. - Giraltovce, Kultúrny dom

Redakciu Hudba.sk za kapelu Sám Sebou informoval Matúš Fifik. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa o kapele dozviete na oficiálnych stránkach www.samsebou.com a www.facebook.com/SkupinaSamSebou.

Foto: Facebook.com/SkupinaSamSebou