Speváčka Katka Koščová opäť začala od konca novembra brázdiť slovenské mestá so svojim vianočným programom. Repertoár koncertov tvoria takmer výsostne tradičné koledy odeté do jemne najjazlých i baladických aranžov, ktoré sú pre Koščovej tvorbu i interpretáciu také príznačné. Do konca roka ju čaká ešte 13 vystúpení.

"Posledné dva roky sme to s počtom koncertov trochu prepískli. V decembri sme odohrali vyše 20 koncertov a hrozne nás to unavilo a vyčerpalo pred sviatkami, tak sme si povedali, že ak si chceme užiť naše Vianoce, musíme malinko zvolniť, ale keďže sa niektoré koncerty rýchlo vypredali, pridali sme oproti pôvodne plánovaným ešte dva. Veľmi sa tešíme z takého záujmu o našu prácu," hovorí speváčka.

Koncerty boli pridané vo Svätom Jure a v bratislavských Klariskách, kde Katka s kapelou odohrá vďaka veľkému záujmu dva koncerty po sebe. Ak sa budete chcieť dostať do vianočnej nálady aj prostredníctvom hudby, Katku Koščovú aj s kapelou si budete môcť vychutnať ešte vo Zvolene, Šali, Trnave, Liptovskom Mikuláši, Lučenci, Starej Ľubovni, Kežmarku, či Košiciach. Aktuálne termíny koncertov nájdete na Katkakosc.sk.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Michal Pivovar, manažér Katky Koščovej.  

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová