Speváčka Lenny v rámci jedinečnej spolupráce s obľúbenou hernou konzolou PlayStation vydáva videoklip Through the Valley ku hre The Last of Us Part II. Lenny sa tak stala prvou českou interpretkou, ktorá sa takýmto spôsobom prepája s celosvetovou značkou PlayStation.

Pôvodnej skladbe Shawna Jamesa, ktorú spieva hlavná hrdinka Ellie v traileri hry The Last of Us Part II, pridala Lenny svoj jedinečný prejav v spolupráci s Marcusom Tranom a spoločne s režisérom Ondřejom Kudynom vytvorili unikátnu atmosféru klipu. O spolupráci s nadšením hovorí Lenny: "Odjakživa milujem filmovú hudbu a obdivujem spôsob, akým dotvára dejstvo v príbehoch, a hlavne ako silne dokáže vyvolať emócie u diváka. Nové PlayStation hry majú neskutočne kvalitné prevedenie a príbehy a zvraty v nich obsiahnuté sú skvele vymyslené."


Dodáva, že videohry radí medzi ďalšie odvetvie, kde hudba hrá obrovskú úlohu. "Som rada, že som na tom mohla mať sčasti aj svoj podiel. Aj keď mojou úlohou nebolo vytvoriť pieseň, ktorá bude nová, snažila som sa aspoň vybrať tím ľudí, ktorí jej spoločne so mnou vtisnú tú správnu atmosféru. Pieseň v mojom prevedení skvele sprodukoval hudobník Marcus Tran a réžie klipu sa zhostil Ondřej Kudyn, ktorý už sa nám veľmi osvedčil pri tvorbe klipu k populárnemu singlu Easy," komentuje projekt Lenny.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Lenny