Speváčka Lily Allen býva často označovaná za neposlušnú dámy britskej scény. Začiatkom júna vydá svoju štvrtú štúdiovú nahrávku, ktorá nesie názov No Shame (z angl. bez hanby). Práve tento názov podľa nej dokonale vystihuje to, že si už naozaj nebude dávať servítku pred ústa.

"Verím tomu, že ako ľudia sa vyrovnávame s vecami rozprávaním o nich, a to je pre mňa tvorba hudby. Je to zdieľanie vecí, ktoré sa podľa vás dotknú ľudí, nie algoritmov," uvádza Lily Allen v tlačovej správe k vydaniu albumu No Shame. Z nahrávky, ktorá vyjde 8. júna, vydala ako prvý singel skladbu Trigger Bang, v ktorej hosťuje raper Giggs.


"Viem, že je to ten najlepší album, aký som mohla urobiť a neboli okolo neho žiadne vonkajšie zdroje, ktoré by mi hovorili, čo je dobré pre rádio a čo už nie. Na druhej strane, keď zlyhá, bude to moja chyba," priznala 32-ročná speváčka. Na nahrávke spolupracovala s producentom menom Fryars, ktorý sa podieľal i na jej predchádzajúcom albume Sheezus (2014), ale aj s  Markom Ronsonom (Amy Winehouse, Adele) či Ezrom Koenigom (SBTRKT, Beyoncé). Na nahrávke sa ako hostia objavia Burna BoyCass Lowe a Lady Chann.

K prvému zverejnenému singlu najnovšie pribudli aj minimalisticky zhudobnené výčitky podvádzajúcemu priateľovi v podobe singla Higher a pohľad speváčkinej dcéry na matkinu kariéru v piesni Three.


Autor: Marek Majzon
Foto: Warner Music

Súvisiaci interpreti: Lily Allen