Miroslav Svatý alias DJ Mairee napriek veľkým zdravotným komplikáciám po septembrovej autonehode dokázal, že sa tak ľahko nevzdáva. Popri liečbe z ťažkých zranení sa naplno pustil do prípravy veľkej "Mairee only" šou, ktorou chce posunúť hranice v rámci produkcie tanečných eventov na Slovensku.

Akcia napokon nebude iba o ňom, Mairee si pozval aj hostí z Holandska, Česka a samozrejme slovenských kolegov. Jedným z najväčších ťahákov bude hviezdny dídžej a producent Fedde Le Grand, aj samotnú akciu napokon organizátori premenovali na Mairee only invites Fedde Le Grand. Fanúšikovia sa však okrem svojich obľúbených dídžejov môžu tešiť aj na veľkolepú scénu.

"Budem tam mať extrémne veľkú plochu LED obrazoviek, stovky inteligentných svetiel a line array soundsystém, ktorý sa používa na Ultra Music Festivale v Miami. Celková šírka bude viac ako 35 metrov, čiže približne ako výška 12 poschodového paneláku! Viem, že Tomorrowland to nie je, ale verte mi, že takýto stage za také nízke vstupné ste ešte nikde v okolí nemohli zažiť," pozýva Mairee.

Mairee only invites Fedde Le Grand - vizuál pódia Zdroj: PR

Tanečná akcia roka na Slovensku Mairee only invites Fedde Le Grand sa uskutoční v Inchebe 30. apríla a už teraz je jasné, že Maireeho prvotný cieľ - priniesť na Slovensko niečo unikátne, až trochu šialené - sa určite podarí splniť. Jednotlivé detaily jeho najväčšej šou sa riešili až postupne počas príprav akcie a organizátori mysleli naozaj na všetko. Najmä veria, že nevyspytateľné aprílové počasie umožní bezproblémový priebeh jedinečnej open air šou. Sú však pripravení aj na to, že by to predsa len celkom nevyšlo. 

"Pre prípad zlého počasia či iných nepriaznivých okolností, máme pripravený aj plán B a teda indoor verziu nášho koncertu. V tomto prípade by sa konal v budove Incheby. Zostáva nám už len pár dní a my veríme, že spolu s vami vytvoríme nezabudnuteľnú atmosféru. Už sa nevieme dočkať," dodáva organizátor podujatia Marko Šebesta  z agentúry Evency.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Prečítajte si tiež:

Milióny videní a ponuky zo zahraničia: Slovák DJ Mairee má pred sebou veľký rok

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravi. Viac sa dozviete na oficiálnej stránke dídžeja www.facebook.com/Mairee.Official.