Anglický producent Mark Ronson zverejnil skladbu Late Night Feelings. V novinke hosťuje 33-ročná švédska speváčka Lykke Li, ktorá sa tento rok predstaví aj na trenčianskom festivale Pohoda.

Pieseň Late Night Feelings sa bude nachádzať na albume s rovnakým názvom, ktorý 43-ročný Ronson plánuje vydať 21. júna. Na štúdiovke sa podieľali aj Camila Cabello, King Princess alebo Yebba. Rodák z Londýna predtým ponúkol singel Nothing Breaks Like a Heart, v ktorom si zaspievala Miley Cyrus. Song získal platinové ocenenie za viac ako 250 miliónov streamov a 100 miliónov zhliadnutí videoklipu.


Nový album prichádza po dôležitom míľniku v kariére Marka Ronsona, kedy vyhral Oscara, Golden Globe a Grammy za jeho prácu s Lady Gaga na skladbe Shallow z filmu A Star Is Born.

Mark Ronson vydal v roku 2003 debutový album Here Comes The Fuzz, po ktorom nasledovali nahrávky Version (2007), Record Collection (2010) a Uptown Special (2015), pričom z posledného menovaného pochádza jeho zrejme najväčší hit Uptown Funk, na ktorom spolupracoval so spevákom Brunom Marsom. Na konte má sedem cien Grammy. Okrem toho získal tiež dve BRIT Awards. Spolupracoval aj s mnohými ďalšími interpretmi, ako napríklad Amy Winehouse, Sean Paul, Macy Gray, Christina Aguilera, Robbie Williams, Adele, Lady Gaga, Duran Duran či Paul McCartney.

Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív), Sonymusic.cz
Foto: Facebook.com/markronson

Súvisiaci interpreti: Mark Ronson