Ak vás viac ako hudba zaujímajú kraviny, tak si v tomto kompiláte zbytočných správ môžete prečítať o kolízii Kanyeho Westa s dopravnou značkou, o strašidelnom graffiti Chrisa Browna, ale aj o kradnutí hotelových vankúšov v podaní speváčky Demi Lovato.

Americký raper a producent Kanye West potešil svojich neprajníkov priam "bieberovským" incidentom. Narazil totiž hlavou do dopravnej značky, keď sa snažil vyhnúť bulvárnym fotografom. K incidentu došlo v piatok v Beverly Hills, kde si aj so svojou tehotnou priateľkou Kim Kardashian bol údajne pozrieť domy na predaj. West a Kardashian vychádzali z parkoviska, kde na nich čakali paparazzovia. Tridsaťpäťročný raper preto počas chôdze sklonil hlavu, nevšimol si však kovovú značku, do ktorej následne vrazil. Kardashian sa ihneď snažila zistiť, či nie je zranený. Taktiež niektorí fotografi sa spýtali, či je v poriadku. Hviezdny pár potom vošiel do neďalekej reštaurácie, pričom ešte pred tým raper začal na paparazzov kričať, aby ich už nefotili. West vyviazol z kolízie s hrčou na čele.

do tejto značky napálil Kanye West Zdroj: ProfimediaDo tejto značky narazil Kanye West - viac fotiek z miesta činu

Susedia amerického R&B speváka Chrisa Browna sa sťažujú na graffiti maľbu na jeho dome v losangeleskej štvrti Hollywood Dell, ktorá zobrazuje príšery s veľkými zubami a očami. Dôvodom sťažností má byť skutočnosť, že maľba údajne desí miestne deti. Spevák už dostal pokutu 376 dolárov (v prepočte zhruba 290 eur) za to, že si múr domu nasprejoval bez povolenia, pričom maľbu musí do 30 dní odstrániť. "V našej štvrti žije veľa detí a tie sa tej maľby naozaj boja. Tie príšery sú ako diabli na stene, s veľkými, strašidelnými očami a zubmi. Celkovo tu nie sme na také veci zvyknutí. Veľa ľudí sa už na tú maľbu sťažovalo," uviedla pre denník Los Angeles Times prezidentka občianskeho združenia štvrte Hollywood Dell Patti Negri.

Americká speváčka a herečka Demi Lovato v talkšou Ellen DeGeneres prezradila, že z hotelových izieb často berie vankúše. Dôvodom týchto krádeží je podľa jej slov skutočnosť, že potrebuje vankúš, aby sa cítila počas ciest pohodlne. "Radšej budem vyzerať ako idiot, než by som sa mala v lietadle cítiť nepohodlne," uviedla rodáčka z Albuquerque s tým, že ukradnuté vankúše nezbiera. "Vankúš, ktorý som vzala z jedného hotela, väčšinou potom nechám v tom ďalšom," vysvetlila.

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com)
Foto: Profimedia / Facebook.com/demilovato

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato, Kanye West