Slovenský raper Separ včera zverejnil očakávaný videoklip k piesni Bublina, v ktorej hosťuje jeho čerstvá pani manželka Tina. No ak si myslíte, že ide o zobrazenie nejakej rodinnej idylky, ste na omyle. Skladba je o mikrosvete, v ktorom si dvojica chráni svoje súkromie pred dotieravými médiami a neprajníkmi. Tých v klipe reprezentujú zombíkovia.

"Chcete nás vidieť na kolenách, ale to nejde, pád nadol je niečo, čo sa nikdy neudeje," rapuje Tina v úvode skladby. Neskôr hovorí aj o závisti neprajníkov z "Gašparovičova" či o tom, ako prostredníctvom médií rada vypúšťa zavádzajúce informácie o svojom súkromí (pripomína ako v novembri na otázku bulváru, čo bude s Leom po rozchode s futbalistom Lásikom, odpovedala, že chce ich spoločné dieťa predať/darovať do Botswany - samozrejme ironicky).

"Do našej bubliny nepatria pravidlá robené vami, zažité vami, čo robíme doma za zatvorenými dverami, vieme len sami. Máme seba, hudbu, lásku, sex, Lea, túžbu vidieť svet. Spolu sme silnejší, ako tie reči čo máte, tak jebeme na váš hejt," odkazuje Tina a Separ dodáva, že jeho žena "je top, ne preto, že má doma Slávika" či "nepokúšaj osudy, ty dilino novinár, Separ je chorý maniak".

videoklip Bublina Zdroj: Youtube


Atmosféru skladby, ktorú produkoval český beatmaker Emeres a nájdete ju na Separovom novom albume Pirát, dopĺňa temný klip, natočený v post-apokalyptickom štýle firmou VIDIA Studio pod vedením režiséra Frankyho Stružáka. Škoda len, že výsledkom natáčania niekde v Košiciach je video, ktoré svojím spracovaním a vizuálnymi efektami pripomína béčkové sci-fi filmy.

Speváčka a raper tvoria pár od konca minulého roka. Kým Separ krátko predtým ukončil desaťročný vzťah, Tina sa rozišla s Richardom Lásikom, s ktorým má 15-mesačného synčeka Lea. 31. mája dvojica prekvapila verejnosť, keď speváčka a moderátorka Hlasu Česko Slovenska na svojom Instagrame zverejnila fotografiu zo svadby. Tá prebehla len v kruhu rodiny a najbližších priateľov.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Tina