Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen oznámila, že jej tretia štúdiovka s názvom E.MO.TION sa dostane do predaja 21. augusta. Album sa bude dať predobjednať už od 23. júna s tým, že záujemcovia si budú môcť priamo stiahnuť trojicu už zverejnených skladieb I Really Like You, All That a E.MO.TION.

29-ročná speváčka okrem toho oznámila, že budúci mesiac predstaví nový singel Run Away With Me, ku ktorému plánuje nakrútiť aj video. Túto skladbu potom v deň vydania albumu zaspieva naživo v televíznom programe The Today Show. Jepsen nahrávala novinku v Los Angeles, New Yorku a Štokholme, pričom sa na nej podieľali aj Sia, Dev Hynes, Shellback, Jacob Kasher, Peter Svensson, Ariel Rechtshaid či Tegan and Sara.


Tracklist albumu Carly Rae Jepsen - E.MO.TION:

1. Run Away With Me
2. E.MO.TION
3. I Really Like You
4. Gimmie Love
5. All That
6. Boy Problems
7. Making The Most of The Night
8. Your Type
9. Let's Get Lost
10. LA Hallucinations
11. Warm Blood
12. When I Needed You

Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012). 


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/Carlyraejepsen

Súvisiaci interpreti: Carly Rae Jepsen