Plánovaný koncert Toma Odella v Bratislave, ktorý sa mal konať vo štvrtok 21. júna v Hant aréne, sa napokon uskutoční až na jeseň. Dôvodom je extrémna vyťaženosť britského speváka pri finalizácii nového albumu, ktorý by mal vyjsť už čoskoro. Fanúšikovia na Slovensku tak budú môcť počuť nové skladby naživo medzi prvými.

Nový termín koncertu je 4. novembra, miesto zostáva nezmenené. Fanúšikovia sa však môžu tešiť na nový koncertný program Toma Odella. "Koncert v novom termíne bude obohatený o skladby z nového albumu a budete si môcť vypočuť okrem najväčších hitov aj horúce novinky," uvádzajú organizátori.

Ak máte zakúpené vstupenky a nový termín vám nevyhovuje, môžete požiadať o vrátenie peňazí. Ak ste si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky Predpredaj.sk, budete o zmene podujatia informovaní emailom. V tomto emaili taktiež obdržíte inštrukcie. Ak ste si zakúpili vstupenky na predajnom mieste a nový termín vám nevyhovuje, môžete si nárokovať na vrátenie peňazí priamo v mieste nákupu.

Thomas Odell sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2012, keď vydal EP nahrávku Songs From Another Love. Na ňu nadviazal o rok neskôr The Another Love EP a debutovým albumom Long Way Down, s ktorým dobyl UK Chart. Jeho druhý dlhohrajúci album Wrong Crowd (2016) sa v UK Charte dostal na druhé miesto. Na konte má aj EP Spending All My Christmas with You (2016). Je držiteľom BRITs Critics' Choice Award a Ivor Novello Award.


Zdroj: Predpredaj.sk + SITA (biografia)
Foto: Facebook.com/TomOdellmusic

Súvisiaci interpreti: Tom Odell