Céline Dion oznamuje návrat turné Courage World Tour v ​​budúcom roku. Európska časť tohto turné, ktorá bola pôvodne naplánovaná na rok 2020, musela byť kvôli súčasnej situácii s vírusom COVID-19 preložená. Pražský koncert sa preto v pôvodnom termíne 21. mája 2020 nemohol konať. Kanadská hviezda Céline Dion sa do Európy vráti na jar budúceho roka.

Koncert v pražskej O2 aréne sa uskutoční v novom termíne 24. mája 2021. Ešte predtým, 11. mája vystúpi v Budapešti a 20. mája vo Viedni. Céline Dion a Concerts West / AEG Present považujú bezpečnosť a zdravie fanúšikov a návštevníkov koncertov za najvyššiu prioritu. Turné novo odštartuje 19. marca 2021 v Paríži vo Francúzsku a do júla 2021 navštívi spolu 32 miest po celej Európe. Preložené termíny koncertov severoamerickej časti turné na rok 2021 budú čoskoro oznámené.

"Naozaj som dúfala, že sa vrátime na pódium ešte tento rok, ale nič nie je dôležitejšie ako zdravie a bezpečnosť nás všetkých," povedala Céline. "Celý svet si kvôli pandémii prechádza tak ťažkými časmi. Moje srdce je so všetkými, ktoré zasiahla. Verím, že sa cez to všetko spoločne dostaneme a celý ten stratený čas si vynahradíme. Naše koncerty mi veľmi chýbajú. Nemôžem sa dočkať, až si s vami všetkými znova zaspievam. Dávajte na seba pozor. Čoskoro sa uvidíme."

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Eva Hromádková.

Súvisiaci interpreti: Celine Dion