Anglický hudobník Paul Weller privítal na svete svojho ôsmeho potomka. O radostnú správu sa podelil prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky, kde napísal, že jeho manželka Hannah Andrew v sobotu porodila dievčatko, ktoré pomenovali Nova. Zároveň napísal, že sa ich dcérka narodila doma a pôrod nebol asistovaný.

Päťdesiatdeväťročný Paul Weller má s prvou manželkou Dee C. Lee dcéru Leah a syna Nathaniela, s bývalou priateľkou Lucy má syna Dylana a s niekdajšou partnerkou Samanthou Stock má dcéru Jesamine a syna Stevieho. S Hannah Andrew, s ktorou sa zosobášil v roku 2010, vychováva aj dvojčatá Johna Paula a Bowieho.

Weller sa preslávil v už nefungujúcej kapele The Jam, v ktorej pôsobil v období 1972 až 1982. Následne hral vo formácii The Style Council, no neskôr sa vydal na sólovú dráhu. Na konte má trinásť štúdioviek, pričom so všetkými sa dostal do top 10 UK Chartu. Prvé miesto sa mu podarilo dosiahnuť s albumami Stanley Road (1995), Illumination (2002), 22 Dreams (2008) a Sonik Kicks (2012). Vydal aj mnoho ďalších nahrávok. Zatiaľ naposledy ponúkol štúdiovku A Kind Revolution, ktorú uviedol na trh v máji.

Zdroj: SITA (Paulweller.com, archív)
Foto: Facebook.com/paulwellerofficial

Súvisiaci interpreti: Paul Weller