Už o dva týždne vypukne v areáli Motela Kamenec na pobreží Zemplínskej šíravy legendárna Ibiza Párty s bohatou históriou. Organizátori hovoria o najočakávanejšom evente v Moteli Kamenec, pričom tento ročník hlási niekoľko organizačných zmien.

Dvesto ton piesku, palmy, prerobené a nové VIP priestory patria k lákadlám Ibiza Párty, ktorá sa bude konať 27. a 28. júla na Zemplínskej Šírave. Organizátori tento rok vsadili na slovenské mená, pretože generácia slovenských dídžejov má obrovskú podporu u domáceho publika. Motel Kamenec chce aj tento rok podporiť to najlepšie, čo na Slovensku máme. Novinkou je premiéra troch dídžejov reprezentujúcich underground house music. Špeciálny piatkový Ritual stage na terase pri vode bude hostiť trojica umelcov Hendriks, Aamon, Denes Toth.

Tanečná zábava v rukách slovenských dídžejov

Hlavný stage ohlasuje novú technickú výstavbu a k tomu prináleží aj line up. Hlavnou hviezdou prvého večera bude najžiadanejší dídžej na Slovenku - EKG, ktorý oznámil svoj špeciálny set. Dopĺňať ho bude rezident a miláčik východniarskeho publika Robin. Jeho vystúpenie bude doplnené perkusiami, vodnými bubnami a bicími nástrojmi v podaní Bongomana Elizza. Celý večer otvorí košický dídžej A-Z Best.

V sobotu sa návštevníci môžu tešiť na hlavnú hviezdu Milana Lieskovského. Košičan Mike Saxi bude robiť svojimi housovými rytmami skvelý warm up a otvorenie bude patriť rezidentovi clubu Ministry Of Fun Anndymu. Finále Ibizy bude patriť tradične dídžejovi EKG.


Chill out je ďalšia novinka, ktorú organizátori pripravujú. Pri vode bude počuť 28. júla domáce zastúpenie východniarských dídžejov ako Toffy, Marko Mazág, Beisi a Krono, ktorí nadelia rozmanité esencie house music.

Ibiza Párty sa na Šírave organizuje od roku 2002 a tento rok sľubujú organizátori inovatívne zmeny. Prípravy sprevádzala masívna kampaň, ktorá trvala zhruba desať mesiacov, vďaka čomu na sociálnych sieťach svietia vysoké čísla predpokladanej návštevnosti. Organizátori očakávajú, že by mohla účasť dosiahnuť aj historicky najlepší zápis v tejto prevádzke. 

Vstupenky na Ibiza Párty sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: Predpredaj.sk
Foto: PR