Za zážitkami nemusíte chodiť vôbec ďaleko. Zábava na hudobnom festivale, zimomriavky počas koncertu vášho obľúbeného interpreta, oddych v divadle alebo adrenalín počas sledovania vášho obľúbeného športového zápasu? Všetky veci, ktoré nám boli poriadnu chvíľu odopierané sú späť.

Možno v komornejšej, ale o to srdečnejšej atmosfére. Vyrazte za zážitkami naprieč Slovenskom a podporte vašich obľúbených interpretov. Prinášame vám výber podujatí na najbližšie 2 týždne, ktoré by ste nemali vynechať. Celú ponuku zaujímavých koncertov, divadelných predstavení a športový podujatí nájdete na Predpredaj.sk

Slovenské hudobné legendy vyrážajú na spoločné turné. Tak znie podtitul podujatia Legendy Open Air Tour 2021. Beáta Dubasová, Pavol Hammel, Janko Lehotský a Vašo Patejdl spolu počas tohto leta navštívia dokopy 17 slovenských miest, kde zaspievajú svoje najväčšie a nesmrteľné hity. Najbližšie ich uvidíte v stredu 14. júla v Nitre.

Žiaden fanúšik dobrej elektroniky si nenechá ujsť festival Ghymtech.Organizátori stavili na overený minuloročný upgrade, a tak sa na jednom pódiu objavia zástupcovia žánrov ako house, tech-house, EDM a na druhom pódiu sa vystriedajú zvučné mená techno scény. Už 17. júla v obci Jelenec pri Nitre.

Svoje letné turné s novou kapelou už stihol odštartovať aj Adam Ďurica. Sľubuje program, aký ste ešte nevideli. Počas letných koncertov budú môcť návštevníci počuť nielen najväčšie hity, ale aj najnovšie piesne, ktoré sa zaradili medzi najhranejšie skladby v domácom rádiovom éteri, akými je singel Medzi nami, Pravdupovediac či Vlci. Niektoré skladby zaznejú na koncertnom pódiu po prvýkrát. Najbližší koncert sa uskutoční 16. júla v Šuranoch a o deň neskôr v Košiciach.

Karol Duchoň, Štefan Štec či Para 

V nedeľu 18. júla oslávia návštevníci Bratislavského štúdia L+S 30. výročie Bratislava Hot Serenaders spolu s Milanom Lasicom na koncerte Ja som optimista (už 20 rokov). Ján Ďurovčík s Antonom Popovičom pripravili program, ktorý vzdáva hold Karolovi Duchoňovi. V hudobno-tanečnej divadelnej šou zaznejú nesmrteľné hity interpretované Karolom Duchoňom v novom šate, v podaní špičkových mladých slovenských umelcov na čele s Patrikom Vyskočilom. Príďte si poctiť legendárneho slovenského speváka 18. júla do Bratislavy, 21. júla do Banskej Bystrice alebo 23. júla na Zemplínsku Šíravu.

Aj kapela Desmod si na leto pripravila pre svojich priaznivcov sériu koncertov. Predstaví na nich exkluzívne akustické unplugged verzie svojich najväčších hitov. Letná séria koncertov v podaní Kulyho a skupiny Desmod najbližšie pokračuje 16. júla v Smoleniciach. Buďte pri tom. Štefan Štec spolu s muzikantami z kapely Fajta sa vydáva naprieč Slovenskom. Jeho meno sa na slovenskej hudobnej scéne skloňuje čoraz častejšie. O tom, že to má svoje opodstatnenie sa presvedčíte najbližšie 27. júla v Košiciach.

Bratislavská formácia Para sa počas svojej púte letom zastaví aj v štiavnickom amfiteátri. A to je akcia, ktorú by nemal vynechať žiadny skalný fanúšik. Na jednom mieste sa stretnú stálice slovenskej hudobnej scény, kapely Para a Bad Karma Boy. Už 24. júla si môžete prísť zaspievať ich najväčšie hity.

Vstupenky: 

Zdroj: Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)
Foto: Laco Rychtárik

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica, Desmod