Nevyspytateľná porotkyňa už počas pôsobenia vo svojej funkcii dávala jasne najavo, že na rozdiel od Pavla Haberu a Ondřeja Soukupa sa nebráni nadviazať so súťažiacimi osobnejšie vzťahy. Obľúbila si najmä mužských účastníkov, prakticky počas celej súťaže sa riešilo, či sa dá dokopy so Slovákom Štefanom Pčelárom z Nitry.

Otázniky ich vzťah vyvolával aj po skončení speváckej šou, no podľa magazínu Prásk televízie Nova sa už nestretávajú. Vzájomné osobné sympatie spolu s miestom bydliska (do Nitry to má predsalen ďaleko) ju napokon najviac zblížili s iným súťažiacim - Jaroslavom Smejkalom. A to až natoľko, že sa k nemu nasťahovala. "Bývam s Jarom Smejkalom. Videl, že hľadám v Prahe byt, tak mi ponúkol izbu, takže mám teraz troch spolubývajúcich," priznala pre Prásk populárna speváčka, ktorá včera oslávila 20. narodeniny.

Priateľský vzťah so Smejkalom nadviazala Ewa Farna už počas SuperStar, kde od začiatku netajila svoj obdiv voči jeho talentu a netuctovému hlasu. Po jeho vypadnutí neskrývala slzy a len pár minút predtým pred ním pokľakla za výkon v skladbe Every Breath You Take od The Police, aby ho na kolenách požiadala o duet.

Ten zatiaľ spolu nenahrali, no Smejkal bol beztak prvým finalistom s vlastným autorským singlom a v súčasnosti má už vonku ďalšiu sólovú novinku (viac v článku Najväčšie talenty dva mesiace po SuperStar: Takto chcú preraziť!). Vďaka spoločnému bývaniu s Farnou sa fanúšikovia možno už čoskoro dočkajú aj sľúbenej hudobnej spolupráce.

TIP: Megaúspech Ewy Farnej: S Nelly Furtado spievala pre pol milióna ľudí!

Text: Hudba.sk (zdroj: Prask.nova.cz, archív)
Foto: archív - TV Markíza

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna