Dva mesiace po začiatku turné zavítajú Richard Müller a vokálna skupina Fragile s unikátnym projektom HLASY konečne aj do Bratislavy, kde dnes odohrajú hneď dva koncerty. Uskutočnia sa o 17:00 a 20:00 a budú výnimočné aj tým, že sa počas nich bude natáčať záznam pre RTVS. Organizátori preto žiadajú návštevníkov o včasný príchod.

"Z dôvodu komplikovanej dopravnej situácie v blízkom okolí NTC a nedostatočnej kapacity parkovacích miest, Vám odporúčame počítať s dlhšou časovou rezervou, resp. využiť iné možnosti dopravy. Obidva koncerty budú zaznamenávané RTVS a preto budú začínať v presne stanovenom čase. Po začiatku koncertu bude vstup do hľadiska obmedzený," uvádzajú organizátori koncertov v oficiálnom vyhlásení. Podľa našich informácií bude záznam odvysielaný na STV počas vianočných sviatkov.

Na koncert so začiatkom o 17:00 bude sála otvorená od 16:00. Lístky na tento pridaný koncert sú ešte v predaji na stránke Predpredaj.sk (predpredaj konči o 15:30).

Druhý koncert sa uskutoční o 20:00, sála sa pre návštevníkov otvorí o 19:30. Koncert je tesne pred vypredaním (lístky v predpredaji max do 18:30).

HLASY v Košiciach, 9.10.2013 Zdroj: Dávid Hanko

Záver turné sa posunul na začiatok decembra

Pôvodne malo turné bratislavským dvojkoncertom v NTC končiť. Napokon však po niekoľkotýždňovej pauze speváci 
od 31. novembra do 4. decembra ešte raz vyrazia za slovenskými fanúšikmi, ktorí budú mať poslednú možnosť zažiť známe hity vo famóznych úpravách a cappella bez použitia hudobných nástrojov. V rámci koncertnej šnúry, ktorá na Slovensku a v Česku koncepciou ani rozsahom nemá obdobu, už pritom stihli odohrať 30 koncertov. Na oboch stranách rieky Moravy ich vítali plné sály a samotné vystúpenia sprevádzali nadšené ohlasy fanúšikov.

Richard Müller a Fragile tak dokázali, že veľká pozornosť médií v prípade tohto unikátneho turné je zaslúžená. My sme si koncert nenechali ujsť v Košiciach, kde kolega Laco Ontko ocenil nielen hudobnú stránku, ale aj humor zúčastnených interpretov. Prečítajte si viac v reportáži, v ktorej nájdete aj setlist tohto turné. Náš fotograf nebude chýbať ani na dnešnom koncerte.

Zostávajúce termíny turné HLASY:

13. 11. - Bratislava, NTC - 17:00 - kúpiť lístky
13. 11. - Bratislava, NTC - 20:00 - 
kúpiť lístky (posledné v predaji)

pridané koncerty:

30. 11. - Zvolen, Dom kultúry Podborová - kúpiť lístky
1. 12. - Trenčín, Piano club - kúpiť lístky
2. 12. - Prievidza, Dom Kultúry
3. 12. - Žilina, Dom odborov - kúpiť lístky

Text: Hudba.sk, PR
Foto:

Súvisiaci interpreti: Richard Müller