Slovenskí raperi Vec a Zverina vyrazia už tento piatok 14. novembra na turné po siedmich českých a slovenských mestách. Koncertnú šnúru odštartujú v Ostrave, následne vystúpia aj v Novom Meste nad Váhom, Bratislave, Trnave, Brne, Pezinku a Olomouci.

Koncerty budú plné hitov, ktoré už fanúšikovia poznajú naspamäť, no obaja predstavia aj pár noviniek. Asi najznámejší spoločný trek tejto dvojice je Gde ste? spred takmer desiatich rokov. A rovnako ako sa hovorí v texte tohto hitu, aj tentoraz chcú Vec a Zverina vidieť bordel v mestách. Nie špinu na ulici, ale energiu v klube a následne sa na pódiu "poďakujú každému, kto si na bráne kúpil kúsok hip-hopu".


Na rozdiel od predchádzajúceho spoločného koncertovania pod hlavičkou CP Kombo, tentoraz pôjde o samostatné koncerty oboch raperov. Vecovi bude sekundovať Škrupo, ktorý sa počas koncertu stáva hypemanom a dídžejom v jednej osobe. Zverina zas so sebou berie parťáka Shomiho. To zaručuje, že návštevníci sa môžu tešiť aj na kvalitný freestyle. Pred koncertom v Olomouci dokonca prebehne freestyle battle, v ktorého porote budú sedieť aj slovenskí raperi. Špeciálny bude aj koncert v Bratislave, ktorý je súčasťou celomesačných narodeninových osláv Nu Spirit Clubu.

Počas koncertov si budú Vecko a Zverky navzájom hosťovať, takže fanúšikovia sa môžu tešiť na dva energické koncerty plné zábavy a hlavne dobrého rapu. Zverina práve pracuje na novom albume, práve od neho sa návštevníci koncertov dočkajú väčšieho množstva noviniek. Na rad príde aj nový spoločný song, ktorý ešte len čaká na svoju oficiálnu premiéru.

Termíny a miesta spoločných koncertov Veca a Zverinu:

14. novembra - Ostrava, Barrak 
16. novembra - Nové Mesto nad Váhom, Klub za rampami 
22. novembra - Bratislava, Nu Spirit Club 
28. novembra - Trnava, Artklub 
2. decembra - Brno, Kabinet múz 
6. decembra - Pezinok, Pura Vida 
13. decembra - Olomouc, S-Cube

TIP: Týždeň v hip-hope: Supa vypustil do sveta svoju labuť

Informácie pre Hudba.sk poskytol manažér turné Martin Kukoľ. Zaujímavosti z turné, fotky a videá z pódií ale aj backstageov nájdete na sociálnych sieťach www.facebook.com/ozajstnyVecwww.facebook.com/Zverky.

Súvisiaci interpreti: Vec, Zverina