Americká speváčka Nicole Scherzinger bude hosťovať v novej verzii skladby Let Me Love the Lonely anglického interpreta Jamesa Arthura. Dvadsaťosemročný víťaz deviatej sezóny súťaže The X Factor, v ktorej bola jeho mentorkou práve Scherzinger, potvrdil novinku v rozhovore pre britský denník The Sun.

"Mali sme dohodnutý dátum, no necítila sa dobre, tak sme zatiaľ nenahrávali. Skladbu pôvodne naspievalo jedno dievča z Poľska. Znie dobre, tak sme si povedali, že by sme sa mohli ozvať Nicole," uviedol Arthur.

Muzikant nahral Let Me Love the Lonely s poľskou speváčkou Marinou na poľskú verziu jeho najnovšieho albumu Back from the Edge (2016). Štúdiovka vyšla 28. októbra a obsahuje aj singel Say You Won't Let Go, ktorý sa dostal v UK Charte na prvé miesto.


Tridsaťosemročná Nicole Scherzinger sa preslávila ako členka formácie The Pussycat Dolls, s ktorou vydala albumy PCD (2005) a Doll Domination (2008). V roku 2011 vydala prvý sólový album Killer Love, ktorý obsahuje single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try With Me. V októbri 2014 na trh uviedla nahrávku Big Fat Lie.

James Andrew Arthur vydal v decembri 2012 singel Impossible, s ktorým dobyl britský singlový rebríček. V novembri 2013 uviedol na trh prvý, eponymný album, na ktorom sa okrem hitu Impossible nachádzajú aj single You're Nobody 'til Somebody Loves You, Recovery a Get Down. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala na druhé miesto. So spomínaným albumom Back from the Edge UK Chart už dobyl. 

Zdroj: SITA (Digitalspy.com, archív)
Foto: Facebook.com/nicolescherzinger 

Súvisiaci interpreti: James Arthur, Nicole Scherzinger