Mladá slovenská indie-rocková kapela Pavlovitz No Profits začína svoj koncertný rok 2020 u našich severných susedov. Dve vystúpenia odohrá v Krakove a jeden v podkarpatskom mestečku Dukla.

Poľské koncerty skupiny Pavlovitz No Profits sa uskutočnia v spolupráci s organizátormi festivalov Green ZOO a Front Row Heroes, klubom Dukla, projektom Koncerty na domówce, krakovskými klubmi RE a Teatr Barakah a tiež so Slovenským inštitútom vo Varšave. Trio z Bardejova sa predstaví po boku poľských kapiel Box Anima a It's July Already z Krakova, IKSY z Mikolova a Jeszcze 8 Godzin z Rzeszova.

Prvý koncert bude už túto sobotu (18.1.) v Dukle, o týždeň neskôr (25.1.) kapela vystúpi v krakovskom klube RE a 29. februára opäť v Krakove v Teatr Barakah.

Trojica v zložení Pavol Bartoš (gitara, spev), Peter Gurský (basgitara) a Matúš Roman (bicie, spev) na jar minulého roka vydala svoju debutovú eponymnú EP nahrávku, ktoré obsahuje šesť piesní. Medzi nimi je aj prvý zverejnený singel Krajina, v ktorej kapela reagovala na vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Pozrite si záznam z koncertu a krstu EP Pavlovitz No Profits v bardejovskej Bašte:


Redakciu Hudba.sk za kapelu informoval Pavol Bartoš. Správu sme upravili a doplnili.

Foto: archív skupiny