Najväčšia hala a pódium v histórii kapely, špičková zvuková a svetelná technika, exkluzívni gratulanti a najviac hitov v jeden večer. To všetko sľubuje kapela Desmod na oslave 20 rokov od vydania svojho debutového albumu 001 (2000). Megakoncert s názvom Vyrobený pre teba sa uskutoční 9. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na viac ako dvojhodinovú šou, počas ktorej zaznejú všetky hity a zásadné skladby kapely Desmod. "Chceme tam mať hostí - kamarátov a ľudí, ktorí nás našou kariérou sprevádzajú... Jednoducho celých dvadsať rokov od prvého albumu Desmod na jednom mieste, v jednom bode ako na dlani a v najlepšej forme a kvalite!" odkazuje spevák Mário "Kuly" Kollár

Podľa organizátorky koncertu Silvie Nemčovičovej názov koncertu Vyrobený pre teba, ktorý je parafrázou známeho hitu Vyrobená pre mňa, vystihuje, že to bude koncertná oslava ušitá na mieru každému fanúšikovi Desmodu. Okrem kvalitnej zvukovej a svetelnej techniky nebudú chýbať ani dnes už neodmysliteľné LED efekty, ktoré umocnia vizuálny zážitok.

Vstupenky na najväčší koncert v histórii Desmodu sú už v predaji v sieti Predpredaj.sk v cenách od 19 eur.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Ján Kakaščík. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Tibor Kuna

Súvisiaci interpreti: Desmod