Víťazka predposlednej série Česko Slovenskej SuperStar Barbora Piešová vydáva nový singel Snáď. Hlavnú úlohu vo videoklipe stvárnil víťazný pár úspešnej česko-slovenskej reality šou Love Island Laura Chrebetová a Martin Kulhánek.

Pieseň vznikala v spolupráci s Randal Group Production takmer rok a Barbora Piešová sa rozhodla ju fanúšikom predstaviť presne na Valentína. "Občas skladby potrebujú svoj čas na to, aby dozreli," vysvetľuje speváčka, prečo skladba vychádza práve teraz. Text piesne napísala sama Baša, ako ju všetci volajú, a na hudbe pracovala spoločne s Ľubomírom Mazákom.

V sprievodnom videu sa symbolicky predstavili víťazi televíznej šou o hľadaní životného partnera, Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. "Spolupráca na klipe bola skvelá a väčšinu času sme sa smiali. Každý z nás bol nadšený a každý moment sme si užívali," uvádza dvojica.


Barbora Piešová sa rozhodla využiť nakrúcanie nového videa aj k ušľachtilému činu. "Do videoklipu sme zapojili aj malú kampaň, ktorej tvárou sa stal Aron, psík zo záchrannej stanice v Handlovej. Bol naším najlepším hercom. Dnes sa mu snažíme nájsť domov a snáď sa nám to vďaka tejto skladbe podarí."

"Väčšina videoklipu sa odohráva v Mýte pod Ďumbierom a na chate, ktorú nám poskytli Stey Slovakia, a tak sa nám podarilo zachytiť krásne domáce prostredie," dodáva speváčka. "Chceli by sme klipom poukázať na páry, ktoré spolu prekonávajú ťažké situácie, hádky a nedorozumenia, ale aj napriek tomu sú stále spolu. V tento deň oslavujeme lásku aj my."

Barbora Piešová momentálne pracuje aj na ďalších piesňach, ktoré by sa mali objaviť na jej druhom albume. Vydať ho plánuje ešte tento rok. Singel Snáď môžete okrem Youtube počúvať aj vo všetkých digitálnych hudobných službách.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Monika Richterová