Mladá slovenská speváčka Barbora Hazuchová, účastníčka poslednej série speváckej súťaže SuperStar, vydáva svoj prvý videosingel. Zameriava sa, pri plnej slušnosti, na ľudí žijúcich nočným životom.

V skladbe a klipe Deň nocou prináša Barbora Hazuchová svoj pohľad na nočný život mladých ľudí. S textom jej pomáhal hudobník a textár Martin "Fefe" Žúži z kapely Hex, o hudobnú stránku sa postarala samotná speváčka spolu so svojím klaviristom Marekom Masarikom a neskôr ďalšími členmi kapely, ktorí skladbe dodali živý zvuk.

Ich zámerom bolo vytvoriť singel plnú energie, optimizmu a úprimnosti. Vo videoklipe z dielne spoločnosti Moovi sa okrem Barbory a jej kapely objavili aj herci z banskobystrickej Akadémie umení.


Začínajúca speváčka počas denného štúdia pracuje na príprave ďalších skladieb a skúsenosti zbiera aj na koncertoch. "Som rada, že môžem robiť to, čo ma najviac baví. Mám v hudbe ešte veľké sny, za ktorými si pomaly, ale isto pôjdem," hovorí odhodlane Barbora, pre ktorú je hudba popri štúdiu farmácie prioritným záujmom.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol hrajúci manažér speváčkinej skupiny Marek Masarik.