Americká pop-rocková kapela Haim zverejnila tracklist a obal pripravovanej druhej štúdiovky s názvom Something To Tell You, ktorá vyjde 7. júla. Novinka bude obsahovať jedenásť piesní, vrátane singla Want You Back.

Haim okrem toho predstavili aj štúdiovú verziu piesne Right Now, ktorej živú verziu zverejnili koncom apríla prostredníctvom videoklipu. Album produkoval Ariel Rechtshaid, pričom sa na ňom podieľal aj niekdajší člen kapely Vampire Weekend Rostam Batmanglij.


Haim vznikli v roku 2007 v Los Angeles. Formáciu tvoria sestry Este, Danielle a Alana Haim, pričom na koncertoch ich dopĺňa bubeník Dash Hutton. Debutovali v roku 2012 EP nahrávkou Forever. Po nej vydali ešte koncertné EP s názvom iTunes Festival: London 2012. V septembri 2013 im vyšiel album Days Are Gone so singlami Forever, Don't Save Me, Falling, The Wire, If I Could Change Your Mind a My Song 5. Haim zvíťazili v ankete BBC Sound of 2013, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Nominovali ich tiež na cenu Grammy v kategórii Najlepší nováčik. Podieľali sa na albume Motion (2014) škótskeho dídžeja a producenta Calvina Harrisa a prispeli aj na soundtrack filmu Hry o život: Drozdajka 1 (2014).

Tracklist albumu Haim - Something To Tell You:
1 Want You Back
2 Nothing's Wrong
3 Little Of Your Love
4 Ready For You
5 Something To Tell You
6 You Never Knew
7 Kept Me Crying
8 Found It In Silence
9 Walking Away
10 Right Now
11 Night So Long

Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív)
Foto: Facebook.com/haimtheband

Súvisiaci interpreti: Haim