Kapela Fate Magazine prichádza s videoklipom k novému singlu Easy Again, ktorý aktuálne znie z českého rádiového vysielania. Frontman kapely David Adámek sa v príbehu stáva obeťou plánu, ktorý naňho ušili zvyšní členovia Fate Magazine spolu s hlavnou hrdinkou, ktorú stvárňuje Aneta Kernová.


Aneta je mladá talentovaná herečka, režisérka aj maliarka v jednej osobe a celému príbehu dala správnu atmosféru a napätie.
David stvárňuje úspešného mladého muža, ktorý nechýba v žiadnom ohľade svojho života. Po pracovnom dni sadá do auta, ide sa baviť a cestou ho stopne mladá slečna, ktorá rieši poruchu vlastného auta. David jej ponúkne zvezenie av ten okamih sa začína odvíjať klipový príbeh.

"To, čo sme chceli klipom oznámiť je, aby sme sa v našich životoch držali tých najpevnejších hodnôt a nebrali ich ako samozrejmosť. Čas je neúprosný a návraty späť nie sú vždy jednoduché. A o tom je song Easy Again," približuje námet David Adámek. Po prázdninách kapela svojim fanúšikom nadelí nový album, ktorý predstaví na koncertných pódiách.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Zdena Sellingerová.