Český pesničkár Tomáš Klus vypredal aj druhý koncert v bratislavskom Ateliéri Babylon. Pre veľký záujem teda pridáva ďalší, ktorý sa bude konať na tom istom mieste vo štvrtok 4. októbra. Vstupenky na vystúpenie českého strieborného slávika s novým koncertným programom sa už predávajú v sieti Ticketportal za 15 eur.

Dvadsaťšesťročný hudobník, ktorý v marci získal tri hudobné ceny Anděl a ocenenie Žebřík magazínu Report, sa v Ateliéri Babylon prvýkrát predstavil 17. mája. V bývalom Divadle West vtedy spolu s Jiřím Kučerovským predviedol trojhodinovú koncertnú šou. Portál Hudba.sk vtedy priniesol reportáž aj exkluzívny rozhovor s týmto zaujímavým mladým umelcom.

Po druhý raz svojim fanúšikom, no predovšetkým fanúšičkám, zaspieva vo štvrtok 21. júna. Mimoriadny úspech Tomáša Klusa je výnimočný o to viac, že májový koncert bol vôbec jeho prvým samostatným vystúpením na Slovensku.

"Musím priznať, že sme sa dlhú dobu neodvážili ísť hrať na Slovensko. Z nejakého dôvodu sme neboli príliš presvedčení o tom, že by o to niekto stál, no napokon nás zaplavili žiadosti od fanúšikov, ktoré to prelomili. O to viac nás to teší, pretože sa nikam nepcháme – práve naopak, boli sme vyzvaní a to je pre mňa veľká česť," povedal Klus v spomínanom rozhovore, pričom vtedy ešte netušil, že s vyše týždňovým predstihom sa vypredá aj jeho druhý koncert v Ateliéri Babylon.

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: Marianna Mihálkinová (archív Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus