Nečakane zvodná americká raperka so zaujímavou novinkou Pills N Potions, bývalá členka Pussycat Dolls v horúcom plážovom videu k songu Your Love a roztancovaná britská hviezda vo videoklipe Crazy Stupid Love. Ktorá z troch hviezd má najsexi video týždňa?

Nicki Minaj pri propagácii očakávanej tretej štúdiovky The Pink Print, ktorej dátum vydania zatiaľ nie je známy, opäť prekvapila. Kým v prvom singli a videoklipe s názvom Lookin Ass sa predviedla ako nekompromisná raperka a nebezpečná žena, v novinke Pills N Potions, ktorú produkovali Cirkut a Dr. Luke, ukázala svoju jemnejšiu stránku, a to nielen vďaka spevu. Vo videoklipe, ktorý režírovala Diane Martel, totiž nielen znie, ale aj vyzerá príjemnejšie a zvodnejšie než kedykoľvek predtým. Okrem vypchatého králika si s ňou vo farebnom videu zahral aj raper Game. 


Nicole Scherzinger ponúkla tento týždeň nový klip ku skladbe Your Love, ktorá je ochutnávkou jej pripravovaného druhého sólového albumu. Skladba je jej prvým singlom od podpisu zmluvy s vydavateľstvom Sony Music na začiatku tohto roka. Napriek tomu, že už viackrát dokázala, že je výnimočnou interpretkou, novinka je len ďalším neveľmi zaujímavým komerčným singlom, v ktorom zo svojho speváckeho umenia predviedla veľmi málo. Zato vo videoklipe ukázala, prečo patrí medzi najkrajšie a najobdivovanejšie ženy v šoubiznise - na jednej z kalifornských pláží v rôznych outfitoch tancuje pri západe slnka, ale aj v noci obklopená plameňmi či neónovými svetlami.


Naopak, Cheryl Cole za skvelú speváčku považuje asi málokto, no jej novinka Crazy Stupid Love je celkom vydareným a originálnym rádiovým songom so sviežim tanečným beatom a chytľavými dychmi namiesto spievaného refrénu. Novinka z pera Waynea Wilkinsa, v ktorej hosťuje raper Tinie Tempah, sa tento týždeň dočkala aj oficiálneho videa, ktoré ukazuje Cheryl a jej skupinové tanečné choreografie v priestoroch nočného klubu.


A na záver bonusové video od britského speváka, multiinštrumentalistu a skladateľa Deva Hynesa a.k.a. Blood Orange, ktoré je minimálne hudobne viac sexi než Nicki, Nicole a Cheryl dohromady. Funk/indie-popová hitovka You're Not Good Enough zo skvelého minuloročného albumu Cupid Deluxe má čerstvo zverejnený vizuál v štýle 80-tych rokov, ktorý natočila Gia Coppola - neter známej filmovej režisérky, scenáristky a herečky Sofie Coppola.


Text: Hudba.sk (zdroj: Digitalspy.co.uk, pm)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Nicki Minaj, Nicole Scherzinger