Bratislavskí rockeri Mofokiller majú nový videoklip. Tretím singlom z ich debutového albumu sa stala coververzia skladby Teraz alebo nikdy od slovenskej legendy Elán. Práve k tejto skladbe natočili videoklip zachytávajúci atmosféru na koncertoch ich jarného Tour 2016.

"Táto skladba sa nám vždy páčila. Je drsná, temná a vymyká sa z bežnej tvorby Elánu. Začali sme ju hrávať viac-menej z recesie. Niežeby na jej texte bolo niečo smiešne, ale nečakali sme, že ju len tak hocikto ocení. Ľudia na koncertoch však na ňu skvelo reagovali, tak sme sa ju nakoniec rozhodli zaradiť aj na náš debut," hovorí líder kapely Mofokiller, gitarista, spevák a textár Matúš Cíger. 

Pôvodná verzia Teraz alebo nikdy sa objavila vo filmovom hite 90-tych rokov Fontána pre Zuzanu 2. Na jej aktuálnosti ale nič neubralo ani viac ako 20 rokov od jej zverejnenia. Mofokiller sa o tom presvedčili aj počas nedávneho spoločného turné s kapelou Signature - Tour 2016, ktoré mediálne podporilo rádio Rocková republika.

Keďže ešte pred vznikom minuloročnej štúdiovej nahrávky mala coververzia úspech na koncertoch, kapela sa k nej rozhodla nakrútiť videoklip priamo na spomínanom turné. Za kameru sa postavili Lukáš Krchňavý a Lucia Považanová a o strih sa postaral Marek Baláž, s ktorým už kapela spolupracovala v minulosti. Teraz alebo nikdy je posledným singlom z debutového albumu Mofokiller - Väzby. Kapela sa už pustila do práce na svojej druhej štúdiovke.


Pôvodná verzia od Elánu:


Redakciu Hudba.sk informoval za kapelu Mofokiller Matúš Cíger. Viac sa dozviete na www.facebook.com/mofokiller.

Foto: Anton Kajan

Súvisiaci interpreti: Elán