Anglický spevák Liam Gallagher zverejnil videoklip ku skladbe Shockwave. O réžiu novinky, ktorá zachytáva 46-ročného interpreta na cestách po juhu Spojených štátov, sa postaral Francois Rousselet, ktorý je známy spoluprácou s Kanye Westom, Snoop Doggom či Jackom Whiteom.

Pieseň je prvým singlom z očakávaného albumu Why Me? Why Not, ktorý sa dostane na trh 20. septembra. Na príprave štúdiovky sa podieľali aj producenti Andrew Wyatt a Greg Kurstin. Gallagher počin nahrával v Los Angeles a Londýne.

"Je báječné byť späť," komentuje spevák aktuálne informácie v oficiálnom tlačovom prehlásení. "Nová hudba je skvelý spôsob, ako na seba upozorniť a dobrý dôvod, prečo odohrať pár ďalších koncertov. Robím to preto, aby bolo o kom hovoriť, pretože, priznajme si, bezo mňa by to bola nuda," dodal hudobník, ktorý nedávno predstavil Shockwave naživo počas koncertu v Londýne.

Liam Gallagher sa tento rok predstaví premiérovo aj slovenskému publiku, keď už o pár týždňov vystúpi na festivale Pohoda, ktorý sa bude konať od 11. do 13. júla na letisku v Trenčíne. Gallagher sa dostane na pódium v posledný festivalový deň.


Zdroj: SITA (rollingstone.com)
Foto: facebook.com/LiamGallagherOfficial