Americký hudobník John Mayer nahral duet so speváčkou a priateľkou Katy Perry. Pieseň s názvom Who You Love bude súčasťou Mayerovho albumu Paradise Valley, ktorý by mal vyjsť 20. augusta. Súčasťou piesne je aj úprimný smiech populárnej speváčky.

Text skladby Who You Love je akýmsi pohľadom do vzťahu hviezdneho páru, ktorý už dvakrát skrachoval. Dvojica je však opäť spolu, čo dokazuje aj skladba, ktorú napísali spoločne. Na konci piesne je možné počuť aj smiech Katy Perry, na margo ktorého speváčka pre rádio Sirius XM povedala, že bola jednoducho šťastná a zachytáva skutočný moment.


John Mayer dosiaľ vydal päť sólových štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009) a Born And Raised (2012). Medzi jeho najznámejšie piesne patria Daughters, Your Body Is A Wonderland, Waiting On The World To Change alebo Gravity. Tridsaťpäťročný spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift.

Katy Perry zas po krachu manželstva s britským komikom Russellom Brandom krátko randila s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom. Dvadsaťosemročná rodáčka z kalifornského mesta Santa Barbara sa preslávila v roku 2008 piesňou I Kissed a Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledoval jej zatiaľ posledný album Teenage Dream (2010). Momentálne propaguje svoje tretí album Prism, z ktorého v pondelok zverejnila prvý singel Roar.

Prečítajte si: Kampaň speváčky Katy Perry okorenil opitý šofér aj únik nového singla

Zdroj: SITA (People.com, archív)
Foto: Katyperry.com

Súvisiaci interpreti: John Mayer, Katy Perry